KezdőlapMagunkrólHangmasszőrjeinkTálakrólHangterápiaPedagógiaKépzésKépekKapcsolatVendégkönyv
Aktualitások


  

 
A “Peter Hess " Hangtálak
 személyesen megvásárolhatók

a tanfolyami helyszíneken egyeztetés alapján
Telefonszám: +36/30-2524049
E-mail: hangmasszazs@gmail.com 

Vagy webshopon keresztül
Itt vehetsz webáruházban általunk  forgalmazott Peter Hess hangtálakat
Tibetan Shop Tharjay Norbu Zangpo

Hangmasszázs Szombathelyen
foglalkozásokra időpont-egyeztetés:

+36/30 252 4049


Tanfolyamok időpontjai és díjai

Peter Hess® Hangmasszázs alapképzések

2017. november 16-17.
Hangmasszázs I.
 

2017.november 18-19.
Hangmasszázs II.
 

2017. október 12-15.
2017. december 14-17.

Hangmasszázs III-IV.
 

2017.október 7-8.
2018. január 13-14.

Szupervizió


Peter Hess® Hangmasszázs továbbképzések

 2017. október 28-29.
Játékok hangtálakkal és gongokkal
 

Szakmai Napok

2017. 
november 11.

 

A Peter Hess Akadémián végeztél?

Az ott tanult módszer alapján dolgozol?

Akkor ott a helyed a szakmai csoportunkban!

Várunk szeretettel :-)

 
 

Kezdőlap

Isten hozott a Peter Hess® módszere szerinti Hangmasszázs
Magyarországi hivatalos honlapján

"A little sound can change the rythm of your heart"

Hangtál tanfolyam Hangterápia Hangtál Hangterápia Hangtál eladás han
A hangtálak bűvöletében
 
A tibeti tálak játszani, kísérletezni hívnak. Amikor egy hangtálat a kezedbe veszel,
és megszólaltatod, ujjhegyeiden keresztül érezheted, ahogy a hanghullámok tovaáramlanak
a testedben. Hallod, hogy gyönyörű, sokszínű hangzás keletkezik, mely egyből megérinti belső világodat, és már indulhatsz is egy hangutazásra. Egyre újabb és újabb hangokat hallasz, melyek felébresztik benned a gyermeki kíváncsiságot és utat nyitnak kreativitásodnak, hiszen 
a hangzásvariációk széles skálája lehetővé teszi, hogy Te komponálj.
 
 
      
   Mi a hangmasszázs?        Zenélő hangtálak       Hangmasszőr-képzés         Továbbképzés        
                                                                                                                               gyermek
                                                                                                                         foglalkozásokhoz   

 

A konzultációk helyszíne: 
  BB Hotel Budapest
  1031 Budapest, Rozalia utca 76-78

   - A jelzett időpontokban a kozultációk min 10 fő részvételével kerülnek megrendezésre. 

   - Az időpontok változtatásának jogát az Akadémia fenntartja.

Figyelem! A Peter Hess módszer jogvédelem alatt áll! A jogvédelem kiterjed az oktatás, sokszorosítás, a nyilvános előadás, a média, valamint fotók és megjelenő írások jogaira, az egyes részleteket illetően is. 

 Visszajelzések, vélemények:
 

Nagy örömmel, és büszkén adjuk közre a 2016-os Olimpián Rióban gyűjtött tapasztalatokat, melyekkel a Brazil Peter Hess Akadémia (Academia Peter Hess Brasilien) gazdagította Petre Hess módszert.

A világ minden részéről érkezett sportolóknak 12 napon át hangmasszázst ajánlottak fel. Óriási sikert arattak, messze felülmúlva az összes elképzelést, és elvárást. Ez a kezdeményezés közös siker  és elismerés,  melyből a világon működő minden Peter Hess Akadémia részesül  és profitál.

Az  alábbi weboldalon www.academiapeterhess.com.br találtok néhány felvételt a  brazil kollégákról, a teremről, ahol a hangmasszázs történt.

 

Kedvesek :-)

Hála és köszönet a Magasságnak Zsuzsáért, aki végtelen hitével, és kitartó türelmével tanított a hangmasszázsra. Odaadó, és hiteles hozzáállása átlendített a kezdeti nehézségeken. Spanyolországba vittem tovább az általa tanítottakat, bár ott is van akadémia, a többletet Zsuzsa személyisége tette hozzá számomra a tanultakhoz. Mivel két helyen élek és dolgozom, itthon és otthon is rendíthetetlen sikere van a tálaknak, már a velük való első találkozás is rendkívül meggyőző bármelyik nemzetiség számára. Volt alkalmam együtt dolgozni spanyol, angol, lengyel, norvég, svéd ajkúakkal, mindenki csodálattal, és elismeréssel adózik a tálak hatásának. Ez engem rendkívül nagy örömmel, és boldogsággal tölt el, különösen azért, mert én itthon, magyarul, Zsuzsától tanulhattam meg ezt a csodálatos lehetőséget, amivel az adás örömét élhetem meg minden egyes pillanatban, amikor a tálakkal dolgozom. Ölelések és köszönet!!! :-)
Máthé Hajnal  (2015-07-30
vaisnava teológus, ayurveda és raindrop technic masszőr

Kedves Zsuzsa!
Nem lehetek elég hálás a sorsnak,hogy idevezetett Hozzád és ehhez a csodás módszerhez!A szép tálak,a gyönyörű hangok,a kedves emberek akiket megismerhettem mind óriási élményeket adtak nekem!Büszke vagyok rá,hogy Tőled tanulhattam,nagyon köszönöm!
Lisztik Brigi  (
2015-07-02)

Kedves Zsuzsa!
Nagyon köszönöm Neked, hogy megismertetted velem ezt a csodálatos lehetőséget, ami a hangtálakban és a módszerben rejlik! A tálakra hangszerként tekintek, és ugyanolyan finomsággal bánok velük, mint a hegedűmmel :) Mindenképp szeretném továbbadni azt az élményt, amit a tanfolyamokon kaptam: Kedvességet, szeretetet, odafigyelést, elfogadást és önmegismerést. Köszönök mindent!
Horváth Anita   (2015-06-29)

Kedves Zsuzsa!
Kívánom, hogy küldetésedet gondviselő áldás kísérje, ebben társaid tiszta szándékukkal és lelkesedésükkel támogassanak.
Én nagyon hálás vagyok, hogy megismerhetem és tanulhatom ezt a módszert. A tálak szívemhez közel álló eszközök, amióta megismertem őket sok lehetőséget érzek bennük. Remélem, hogy tapasztalataim révén idővel hozzájárulhatok a kezelési lehetőségek és ismeretek bővítéséhez is, ez persze számomra egy hosszabb folyamat, mivel az általános közérzettel és nem egy konkrét esetcsoporttal foglalkozom, de már ez is alakul, amióta az esettanulmányokat elkezdtem.
Köszönöm, hogy elhivatottan képviseled ennek a módszernek az értékeit és dolgozol a tanításáért.
Fényes, rezgésekkel teli napokat kívánok!
Szeretettel üdvözöllek,
Németh Dalma (2013.11.20.)

Kedves Zsuzsa!
Köszönöm, hogy átadtad a hangmasszázsal kapcsolatos tudásodat, és nemcsak azt, hogy átadtad, hanem, azt is, ahogyan: tiszta szívből, jószándékkal, türelemmel. Minden percét élveztem a kurzusoknak, ahogy fokozatosan egyre többet és többet tapasztalhattam meg a hangtálak erejéből. A sok gyakorlat mellett jó volt hallgatni téged, mert mostanság sajnos elég ritka a világban a hiteles ügy és közvetítő. Őszintén mondom, te azon kevesek egyike vagy, aki láthatóan harmóniában van önmagával, és azzal is, amit csinál. Kívánom neked, hogy még sok ilyen jó kis csoportot avathass be a Hangok Birodalmába, és kezeid közül minél több odaadó hangmasszőr kerülhessen ki! Szükség van rájuk.
Szilágyi Sándor (2012.12.23.)

  Sziasztok!
Megajándékoztam egy kis zen tállal is a páromat.
Elkezdte használni, ötödik osztályosoknak tanít magyart a kolozsvári waldorf suliban,
megírta egyik élményét, ha lesz időtök ajánlom figyelmetekbe szeretettel:
http://edo.transindex.ro/?cikk=935
Minden jót!                                                                                          Sütő Zsolt, Kolozsvár

 
 Zsuzsa melegen befogadó lelkületű tanító, de borotvaélesen szigorú is tud lenni, ha szükségesnek látja, és a Peter Hess módszert pontosan adja át, egyszerre megmutatva, hogy milyen az belülről és kívülről is: van önmagára is kritikus rálátása. A sok gyakorlat és háttérinformáció mellett pontos szavaival és mélyreható (hang)meditációival, de főleg érzékeny, gyöngéd jelenlétével egy bizonyos szemléletet is átadott a tanfolyamon, amit másként nem lehet, és nem is mindenki képes rá: örömmel és szeretettel kapcsolódik ahhoz, aki fogadja ezt az átadást. A tanfolyam formája és tartalma játékosan-izgalmasan ötvözi a napkeleti bölcsességet és a német precízitást: az ember már alig várja a következő lehetőséget a találkozásra.
                                                                                                                      Sütő Zsolt, Kolozsvár
 
  A szakmai nap nekem nagyon nagy élmény volt! Elképesztően érdekes dolgokról lehetett hallani! Mindkét előadás nagyon jó volt, sokat lehetett belőle tanulni, és csak ismételni tudom magam, hogy nagyon érdekes témákat feszegettek az előadók! (Még most is hatása alatt vagyok kicsit, azt hiszem kell egy kis idő, míg "megemésztem"!)
Nagyon jó, hogy ezt szervezed! Lehet bátorsággal vegyes óvatosságot tanulni! Sok mindenhez lehet használni a hangtálakat, de ezt kellő felkészültséggel lehet csak tenni! 
Én még az elején járok, az 1-2-es tanfolyam után a barátaimon és ismerőseimen látom, hogy mennyire jól relaxál, egész más az arcuk a hangtál masszázs után! De egy ilyen szakmai nap után az ember új lendületet tud kapni ebben az egészben! Nagy élmény volt! Köszönjük! 
                                                                                                                                Skoflek Kati. 
 
  Csodák történnek a hangtálakkal!! A Klinikán, ahol dolgozom, elvarázsolja a gyerekeket, múlt héten pl. kiskamaszokkal voltam, és a hangtálazást emelték ki, mint a legjobb dolgot!! És a 4 hiperaktív gyerekkel a csoport tudott csöndben lenni, sőt a hét végére mindenki ajándékozott vagy egy hangot vagy egy kis kompozíciót a többieknek!!!

Tehát, dolgozom, adom tovább a rezgéseket és a harmóniát!!! És ez nagyon jó!!
Zsuzsa, nagyon köszönöm, hogy megismerhettelek és Veled együtt a tálakat!!
                                                                                                                    Soós-Csordás Patricia
 

 

  Szeretném Neked megírni, hogy a munkámban jelentős változást hozott, és ennek nap mint nap tudok örülni. Elkezdtek hozzám járni hangmasszázsra olyan vak fiatalok, akikkel eddig egyáltalán nem volt kapcsolatom. Nagyon várják ezeket az alkalmakat. Én is.:-) A már meglevő kapcsolataim a tálak kapcsán mélyültek, és a gyerekeknek is, nekem is sok örömöt adnak. Szóval nagyon hálás vagyok mindazért, amit átadtál nekünk a tanfolyamon. A tálak dolgoznak. :-)  
                                                                                                                              Szénásy Anna


  Egészségügyi végzettségemmel, és gyakorlatommal általánosságban megtapasztalhattam a betegek személytelen, gyors, már-már futószalagszerű ellátását, továbbá a velejáró kínos kiszolgáltatottságot. A hagyományos orvoslás minden tünetet, betegséget, szintetikus kemikáliákkal kezel, melyek hatásos, hatástalan, olykor káros, szerekként kerülnek a szervezetünkbe. Előnyük a gyorsaság, és „passzivitás”. Bevesszük és várunk. 
A gyógyítás kiegészítéseként, olyan alternatív megoldást kerestem, mely káros hatások nélkül, az emberek testi, és lelki problémáira egyaránt megoldás lehet. Így jutottam el a Peter Hess módszerei alapján alkalmazott Hangmasszázshoz. A hangtálak csodálatos hangjai mellett, a testi, és lelki blokkok feloldására, a tálak rezgése szolgál segítségül. A tanfolyam alkalmával, nagyszerű csapattal ismerkedhettem meg, Radnai Zsuzsanna személyében pedig egy fantasztikus oktatóval. Szakmai tudása, tapasztalata mellett a finomsága, érzékenysége, a munkájával szembeni alázata példaértékűvé vált számomra. A képzés során bepillantást nyerhettünk a hangtálak történetéről, alkalmazási területeiről, módszereiről, melyet rengeteg gyakorlattal egészítettünk ki. A tanfolyam önismereti, személyiségfejlesztő, és csapatépítő mivolta vitathatatlan.
A későbbiekben ezek az emlékképek végigkísérnek majd a munkám során, és jó érzéssel tölt el, hogy az esetleges bizonytalanságomat, sikerélményeimet, továbbra is lesz kivel megosztanom.
                                                                                                                                Geiger Andrea.

  A hangmasszázs tanfolyam nem az első tanfolyam az életemben, ezért nagyon jól össze tudom hasonlítani más tanfolyamokkal. A bemutatkozás a tanfolyam elején nagyon bensőséges hangulatot teremtett, amikor egymást egy hanggal megajándékoztuk. A ráhangolódó meditációk hatásosak voltak. Nekem személy szerint nagyon tetszett az, hogy oktatónk, Radnai Zsuzsanna sok más módszert említett az oktatás alatt és egyszer sem hangzott el a szájából az, hogy a hangmasszázs az egyetlen jó módszer, ami a világon létezik. Elismert más módszereket is. A tanfolyam egy nagyon jól felépített tematika alapján zajlott. Az új információk mindig az előzőekre épültek. Sok lehetőség volt a gyakorlásra, ami azért nagyszerű lehetőség, mert egyből megtapasztaltuk a gyakorlatokat mind a két oldalról - kezelő és kezelt. Sok-sok játékos elemmel volt díszítve az anyag, az unalom elkerült minket. Játékosan lettünk beavatva ebbe a csodálatos világba. Minden alkalommal nagyon sokat adott az együtt töltött idő.

                                                                                                                   Faragóné Kutasi Tünde


  Nemrégiben volt egy sikerélményem a tálakkal! 
Egy évvel ezelőtt massziroztam egy nagyon szimpatikus 35 év körüli lányt és felajánlottam neki, hogy masszázs után kap egy kis hangtálazást amolyan bónuszként. Nagyon tetszett neki a dolog, a hátán feküdt és előlről kezeltem a csakráit a Hess módszerben tanultak szerinti sorrendben. Mondta, hogy nagyon hajszolt életet él és nem tudja mikor fog jönni legközelebb - lehet, hogy csak hónapok múlva. Mondtam: semmi gond - ha eljön az ideje - úgyis jönni fog..
Kb 3 hete volt nálam ujra és mondta, hogy hangtálazás után történt vele egy kisebb csoda: a férjével már 4 éve probálkoztak gyermeket nemzeni és annak ellenére, hogy minden egészségügyileg mérhető eredményük megfelelő volt, nem jött össze. Amikor hangtálaztunk érezte, hogy valami ott lent a méhe környékén megváltozik - azt mondta, olyan volt mintha az energia másként kezdett volna el ott áramlani - és 3 nappal a hangtálazás után megfogant!!
Ezzel a történettel kivánok minden szépet!
                                                                                                                                   Kiss Zsolt.
 

  Nagyon tetszett a tanfolyam, különösen az, hogy nagyon sokat gyakoroltunk. Nekem nagyon szép hangélmény volt, amikor az a sok tál együtt szólt gyakorlás közben.
Maga a módszer is nagyon tetszik. Egyszerű, standardizált alapkezelés, mégis a hangmasszőr kezelő számára a kiegészítő kezelések sokszínű palettáját is nyújtja, lehetőséget adva arra, hogy a hangmasszőr kreatívan alkalmazza ezeket. Nagy élmény volt, hogy a páciensek és a társaim is a tanfolyamon rögtön nagyon pozitívan reagáltak, jólesően ellazultak és a kezelés után ezt szavakban is kifejezték. Aki pedig tartózkodóbb volt, az első kezelések során, később egyre könnyebben ellazult és kezdte igényelni a kezeléseket. A kezeléseket jómagam is élvezetesnek találtam, a szép ragyogó tálak, a tálak ritmikus csendülése, a páciens békés szuszogása, amint ellazult - joggal tölti el a kezelőt is jó érzésekkel. Köszönet azoknak, akik ezt a módszert kidolgozták, és azoknak, akik akik terjesztik és tanítják. 
Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon. Az itt szerzett készségeket szeretném továbbra is gyakorolni és továbbfejleszteni a jövőben.
                                                                                                                                  Tasiné Etelka
 

Először is szeretném mégegyszer megköszönni azt a nagyon-nagyon sok jót, amit a tanfolyamon kaptam és átéltem. A harmadik napon történt megkönnyebülés a mellkasomban hihetetlen élmény volt. További erőt, kitartást és egészséget a módszer továbbadásához! Köszönettel:                                                                                                                      Beke Martina, Rákócziújfalu
 

  A Peter Hess-féle hangmasszázs-képzésen egészen pontosan azt kaptam, amit vártam: magas színvonalú oktatást tapasztalt oktatóktól, rendkívül jól strukturált tanmenetet, rengeteg gyakorlati tanácsot, mindezt anélkül, hogy úgy éreztem volna, megfulladok az információk áradatában. Nagyon köszönöm.
                                                                                                                            Balázsik Anikó
                                                                                okl. orvosi masszőr, Kinesiotape-terapeuta,
                                                                                Functional Movement Screen specialista, 
                                                                     Russian Kettlebell Challenge I. instruktor, TRX tréner
 

  Köszön a lehetőséget, hogy megimertetted velem a Tibeti Hangtálakat és ezt a technikát. Én úgy gondolom, hogy ez egy olyan pihentető, feltöltő (és persze sok egyéb plusszal rendelkező) módszer, amely összekötő kapocsként működik két világ között, hiszen jó azok számára is akik, csak a fizikai dolgokban hisznek és azok számára is, akik a finomabb világok mellett is elkötelezték magukat. Számomra egy nagyon mély, semmi máshoz nem hasonlítható , gyors meditatív állapotot tudnak előidézni a hangtálak hangjai. (Ja, és persze a gongot se hagyjuk ki!). Nagyon tetszett, ahogy végig kísértél minket ezen a fejlődési szakaszon és megható volt, ahogy elbúcsúztál tőlünk. Úgy éreztem mindenki személyre szabottan kapott Tőled útravalót, ami nagyon fontos a mai világban. Köszönöm, hogy megosztottad ezt velünk. Kívánom, hogy még nagyon sokáig végezd békében, egészségben és szeretetben Tanítói munkádat!
                                                                                                                                 Uhrin Andrea

Játékok  hangtJátékok  hangtálakkal, hangtálas játékok gyerekeknek, gyerekek és hangtálak, gyerekfoglalkozások hangtálakkal, hamgmasszázs gyerekeknek, hangterápia a fejlesztésben,hangterápia gyerekeknek, hangmasszázs a viselkedészavarokra.álakkal, hangtálas játékok gyerekeknek, gyerekek és hangtálak, gyerekfoglalkozások hangtálakkal, hamgmasszázs gyerekeknek, hangterápia a fejlesztésben,hangterápia gyerekeknek, hangmasszázs a viselkedészavarokra.

 
A Peter Hess® féle Hangmasszázs weboldalain szereplõ nevek, logók, grafikák, tájékoztatók, információs anyagok, illetve letölthetõ dokumentumok szerzõi jogi védelem alatt állnak.

Weboldalaink tartalmának akár részben, akár egészben történõ, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérõ célú bármilyen használata - tárolása, nyomtatása, terjesztése, átruházása - kizárólag Radnai Zsuzsanna fejlesztõ-, mozgás- és hangterapeuta, a Németországban mûködõ Peter Hess® féle Hang-Masszázs Intézmény Magyarországi vezetõje és oktatója elõzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.
 

 

 

Kapcsolattartó: Radnai Zsuzsanna Telefon: 06 30/252-4049 E-mail: hangmasszazs@gmail.com
Hangterápia, Hangtál, Tibeti hangtál, Zenélő Tibeti hangtál, Hangtál vásárlása, Hangtál eladás, Hangterápiás kezelés, Hangterápia tanfolyam, Hangterápia képzés, Hangmasször képzés, Hangterapeuta képzés