Visszajelzések

Új bejegyzés írása
Szélig Éva 2013-01-19 17:56 #15
Egy kis sikerélményt szeretnék megosztani: Egy kaotikus, zajos délután, úgy döntöttem, hogy félreteszem a munkát, és minden fejlesztő játékot, amit ilyenkor be szoktam vetni, és inkább elutazunk Nyugalom Országába. Így neveztük el a gyerekekkel a helyet, ahová a hangtálak hangjain elutazunk. Az utazás jól sikerült, a gyerekek kellőképpen lehiggadtak, de valamiért mégsem a tanuláshoz tértünk vissza, hanem folytattam utunkat tovább a rezgésekkel. A foglalkozás így meglehetősen hosszúra nyúlt. Nem lehetett volna ilyen hosszú, ha a tálak nem teszik áldásos hatásukat. Sikerült ugyanis annyira lecsillapítani a kedélyeket, hogy a gyerekek türelmesen végignézték, ahogyan egy-egy társuk mellkasára és pocakjára helyezem a tálakat. Csendben ültek, nyugodtak voltak, figyelmüket az eseményre tudták koncentrálni. Mindezt egy csütörtöki napon, délután…
A kolleganőim is csodálkozva figyelték a gyerekek reakcióit. Azóta is emlegetjük: azon a délután csoda történt.
vinyodi@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Szilágyi Sándor 2013-01-06 16:50 #14
Kedves Zsuzsa!
Köszönöm, hogy átadtad a hangmasszázsal kapcsolatos tudásodat, és nemcsak azt, hogy átadtad, hanem, azt is, ahogyan: tiszta szívből, jószándékkal, türelemmel. Minden percét élveztem a kurzusoknak, ahogy fokozatosan egyre többet és többet tapasztalhattam meg a hangtálak erejéből. A sok gyakorlat mellett jó volt hallgatni téged, mert mostanság sajnos elég ritka a világban a hiteles ügy és közvetítő. Őszintén mondom, te azon kevesek egyike vagy, aki láthatóan harmóniában van önmagával, és azzal is, amit csinál. Kívánom neked, hogy még sok ilyen jó kis csoportot avathass be a Hangok Birodalmába, és kezeid közül minél több odaadó hangmasszőr kerülhessen ki! Szükség van rájuk.
Szilágyi Sándor
sunnysilaggio@yahoo.com Ugrás a lap tetejére

Sütő Zsolt 2013-01-02 16:34 #13
Sziasztok!

Megajándékoztam egy kis zen tállal is a páromat,
Elkezdte használni, ötödik osztályosoknak tanít magyart a kolozsvári waldorf suliban,megírta egyik élményét, ha lesz időtök ajánlom figyelmetekbe szeretettel:
http://edo.transindex.ro/?cikk=935

Minden jót, Zsolt
zsoltsuto@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Sütő Zsolt 2013-01-02 16:30 #12
Zsuzsa melegen befogadó lelkületű tanító, de borotvaélesen szigorú is tud lenni, ha szükségesnek látja, és a Peter Hess módszert pontosan adja át, egyszerre megmutatva, hogy milyen az belülről és kívülről is: van önmagára is kritikus rálátása. A sok gyakorlat és háttérinformáció mellett pontos szavaival és mélyreható (hang)meditációival, de főleg érzékeny, gyöngéd jelenlétével egy bizonyos szemléletet is átadott a tanfolyamon, amit másként nem lehet, és nem is mindenki képes rá: örömmel és szeretettel kapcsolódik ahhoz, aki fogadja ezt az átadást. A tanfolyam formája és tartalma játékosan-izgalmasan ötvözi a napkeleti bölcsességet és a német precízitást: az ember már alig várja a következő lehetőséget a találkozásra.

Sütő Zsolt, Kolozsvár
zsoltsuto@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Soós-Csordás Patricia 2012-05-22 15:13 #11
Kedves Zsuzsa!!

Csodák történnek a hangtálakkal!! A Klinikán, ahol dolgozom, elvarázsolja a gyerekeket, múlt héten pl. kiskamaszokkal voltam, és a hangtálazást emelték ki, mint a legjobb dolgot!! És a 4 hiperaktív gyerekkel a csoport tudott csöndben lenni, sőt a hét végére mindenki ajándékozott vagy egy hangot vagy egy kis kompozíciót a többieknek!!!
Tehát, dolgozom, adom tovább a rezgéseket és a harmóniát!!! És ez nagyon jó!!
Zsuzsa, nagyon köszönöm, hogy megismerhettelek és Veled együtt a tálakat!!

Nagyon jó rezgéseket Neked is!! Sok erőt a munkádhoz!!
Szép napokat!
Szeretettel, Pat

Patricia Soós-Csordás
scsordaspatricia@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Szénásy Anna 2012-04-21 10:59 #10
Kedves Zsuzsa!

Régen jelentkeztem, pedig a mindennapjaimban benne vannak a hangtálak.
Szeretném Neked megírni, hogy a munkámban jelentős változást hozott, és ennek nap mint nap tudok örülni. Elkezdtek hozzám járni hangmasszázsra olyan vak fiatalok, akikkel eddig egyáltalán nem volt kapcsolatom. Nagyon várják ezeket az alkalmakat. Én is.:-) A már meglevő kapcsolataim a tálak kapcsán mélyültek, és a gyerekeknek is, nekem is sok örömöt adnak. Szóval nagyon hálás vagyok mindazért, amit átadtál nekünk a tanfolyamon. A tálak dolgoznak. :-)

Örömteli, szép tavaszi napokat kívánok, szeretettel: Anna
szenasyanna@freemail.hu Ugrás a lap tetejére

Kiss Zsolt 2011-09-01 11:02 #9
Kedves Zsuzsa!
Nemrégiben volt egy sikerélményem a tálakkal!
Egy évvel ezelőtt massziroztam egy nagyon szimpatikus 35 év körüli lányt és felajánlottam neki, hogy masszázs után kap egy kis hangtálazást amolyan bónuszként. Nagyon tetszett neki a dolog, a hátán feküdt és előlről kezeltem a csakráit a Hess módszerben tanultak szerinti sorrendben.
Mondta, hogy nagyon hajszolt életet él és nem tudja mikor fog jönni legközelebb - lehet, hogy csak hónapok múlva. Mondtam: semmi gond - ha eljön az ideje - úgyis jönni fog..
Kb 3 hete volt nálam ujra és mondta, hogy hangtálazás után történt vele egy kisebb csoda: a férjével már 4 éve probálkoztak gyermeket nemzeni és annak ellenére, hogy minden egészségügyileg mérhető eredményük megfelelő volt, nem jött össze. Amikor hangtálaztunk érezte, hogy valami ott lent a méhe környékén megváltozik - azt mondta, olyan volt mintha az energia másként kezdett volna el ott áramlani - és 3 nappal a hangtálazás után megfogant!!
Ezzel a történettel kivánok minden szépet!
Üdv:Zsolt
subluxatio@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Tasi Istvánné Etelka 2011-08-30 09:25 #8
Nagyon tetszett a tanfolyam, különösen az, hogy nagyon sokat gyakoroltunk. Nekem nagyon szép hangélmény volt, amikor az a sok tál együtt szólt gyakorlás közben.
Maga a módszer is nagyon tetszik. Egyszerű, standardizált alapkezelés, mégis a hangmasszőr kezelő számára a kiegészítő kezelések sokszínű palettáját is nyújtja, lehetőséget adva arra, hogy a hangmasszőr kreatívan alkalmazza ezeket. Nagy élmény volt, hogy a páciensek és a társaim is a tanfolyamon rögtön nagyon pozitívan reagáltak, jólesően ellazultak és a kezelés után ezt szavakban is kifejezték. Aki pedig tartózkodóbb volt, az első kezelések során, később egyre könnyebben ellazult és kezdte igényelni a kezeléseket. A kezeléseket jómagam is élvezetesnek találtam, a szép ragyogó tálak, a tálak ritmikus csendülése, a páciens békés szuszogása, amint ellazult - joggal tölti el a kezelőt is jó érzésekkel. Köszönet azoknak, akik ezt a módszert kidolgozták, és azoknak, akik akik terjesztik és tanítják.
Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon. Az itt szerzett készségeket szeretném továbbra is gyakorolni és továbbfejleszteni a jövőben.
Tisztelettel: Tasiné Etelka
vrajesvari.srs@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Medgyesi Kata 2011-08-30 08:51 #7
Mindig is sejtettem, de most már tudom, nincsenek véletlenek. A hangtálak világához egy televízió műsor hozott közel, ami már önmagában is fura, hiszen alig nézek tévét, főleg hétvégén délelőtt. Bekapcsoltam, ott voltak, lenyűgöztek. Aztán elfelejtettem. Néhány hónap múlva a férjem jött haza egy élménnyel. Annyira a hatása alatt volt, hogy tudtam, nekem is ki kell próbálni. Mindjárt a hangmasszázs I. tanfolyamon találtam magam. Imádtam. Többet akartam. Éreztem, ezzel jót tehetek
Mivel kislányom nyaki cisztákkal született, bőszen gyakoroltam rajta és hittem, ha valami, ez segíthet. A kicsi lány álmában kapta a kezeléseket, de napközben is játszottunk a rezgésekkel. Tálaztunk, ahogy ő mondta. Emellett az ágyacskájában ott vannak a hegyikristályok és fényvízzel is kenegettük a pici nyekat, mivel hívő ember vagyok.
A legutóbbi ellenőrzésen az orvos is megdöbbent, a ciszták eltűntek. Valahogy sejtettem, hogy ez lesz, hiszen a hitem azóta is annyira erős, hogy tudtam, működnie kell. És tényleg. Az orvosok persze csodálkoztak én pedig álltam és nagyon boldog voltam. A kis „tartó tokocskák” még ugyan megvannak, de tudom, a következő kontrolon újra jó hírekkel fogadnak majd. Merthogy ugye nincsenek véletlenek. Amikor kijöttünk az orvostól egy örömsírás után rögtön azokra gondoltam, akik segítettek ebben. Zsuzsára, Edinára és nem utolsó sorban a tálakra. Szívből köszönöm nekik!!!
A tálakkal való barátság pedig azt hiszem örök, hiszen tágabb környezetemben is szeretnék majd segíteni velük. De ez már egy külön történet.
medgyesi.kata@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Beke Martina 2011-05-11 11:16 #6
Kedves Zsuzsi!


Először is szeretném mégegyszer megköszönni azt a nagyon-nagyon jót, amit a tanfolyamon kaptam és átéltem. A harmadik napon történt megkönnyebülés a mellkasomban hihetetlen élmény volt. További erőt, kitartást és egészséget a módszer továbbadásához! Köszönettel: Beke Martina, Rákócziújfalu
beke.martina@googlemail.com Ugrás a lap tetejére

Geiger Andrea 2011-04-15 11:40 #5
Miért éppen a hangmasszázs?

Egészségügyi végzettségemmel, és gyakorlatommal általánosságban megtapasztalhattam a betegek személytelen, gyors, már-már futószalagszerű ellátását, továbbá a velejáró kínos kiszolgáltatottságot. A hagyományos orvoslás minden tünetet, betegséget, szintetikus kemikáliákkal kezel, melyek hatásos, hatástalan, olykor káros, szerekként kerülnek a szervezetünkbe. Előnyük a gyorsaság, és „passzivitás”. Bevesszük és várunk.
A gyógyítás kiegészítéseként, olyan alternatív megoldást kerestem, mely káros hatások nélkül, az emberek testi, és lelki problémáira egyaránt megoldás lehet. Így jutottam el a Peter Hess módszerei alapján alkalmazott Hangmasszázshoz. A hangtálak csodálatos hangjai mellett, a testi, és lelki blokkok feloldására, a tálak rezgése szolgál segítségül. A tanfolyam alkalmával, nagyszerű csapattal ismerkedhettem meg, Radnai Zsuzsanna személyében pedig egy fantasztikus oktatóval. Szakmai tudása, tapasztalata mellett a finomsága, érzékenysége, a munkájával szembeni alázata példaértékűvé vált számomra. A képzés során bepillantást nyerhettünk a hangtálak történetéről, alkalmazási területeiről, módszereiről, melyet rengeteg gyakorlattal egészítettünk ki. A tanfolyam önismereti, személyiségfejlesztő, és csapatépítő mivolta vitathatatlan.
A későbbiekben ezek az emlékképek végigkísérnek majd a munkám során, és jó érzéssel tölt el, hogy az esetleges bizonytalanságomat, sikerélményeimet, továbbra is lesz kivel megosztanom.

Köszönöm!

Geiger Andrea
geigera@kabelszignal.hu Ugrás a lap tetejére

Balázsik Anikó 2011-04-09 11:23 #4
A Peter Hess-féle hangmasszázs-képzésen egészen pontosan azt kaptam, amit vártam: magas színvonalú oktatást tapasztalt oktatóktól, rendkívül jól strukturált tanmenetet, rengeteg gyakorlati tanácsot, mindezt anélkül, hogy úgy éreztem volna, megfulladok az információk áradatában. Nagyon köszönöm.

Balázsik Anikó
okl. orvosi masszőr, Kinesiotape-terapeuta,
Functional Movement Screen specialista,
Russian Kettlebell Challenge I. instruktor, TRX tréner


erdefeu@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Faragóné Kutasi Tünde 2011-04-09 11:20 #3
Egy pár mondatban leírnám, hogy nekem mi a tapasztalatom a tanfolyammal kapcsolatban:

A hangmasszázs tanfolyam nem az első tanfolyam az életemben, ezért nagyon jól össze tudom hasonlítani más tanfolyamokkal. A bemutatkozás a tanfolyam elején nagyon bensőséges hangulatot teremtett, amikor egymást egy hanggal megajándékoztuk. A ráhangolódó meditációk hatásosak voltak. Nekem személy szerint nagyon tetszett az, hogy oktatónk, Radnai Zsuzsanna sok más módszert említett az oktatás alatt és egyszer sem hangzott el a szájából az, hogy a hangmasszázs a legjobb módszer, ami a világon létezik. Elismert más módszereket is. A tanfolyam egy nagyon jól felépített tematika alapján zajlott. Az új információk mindig az előzőekre épültek. Sok lehetőség volt a gyakorlásra, ami azért nagyszerű lehetőség mert egyből megtapasztaltuk a gyakorlatokat mind a két oldalról - kezelő és kezelt. Sok-sok játékos elemmel volt díszítve az anyag, az unalom elkerült minket. Játékosan lettünk beavatva ebbe a csodálatos világba. Minden alkalommal nagyon sokat adott az együtt töltött idő.
Faragóné Kutasi Tünde


feherlotusz6@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Uhrin Andrea 2011-04-03 20:01 #2
Kedves Zsuzsi!

Köszön a lehetőséget, hogy megimertetted velem a Tibeti Hangtálakat és ezt a technikát. Én úgy gondolom, hogy ez egy olyan pihentető, feltöltő (és persze sok egyéb plusszal rendelkező) módszer, amely összekötő kapocsként működik két világ között, hiszen jó azok számára is akik, csak a fizikai dolgokban hisznek és azok számára is, akik a finomabb világok mellett is elkötelezték magukat. Számomra egy nagyon mély, semmi máshoz nem hasonlítható , gyors meditatív állapotot tudnak előidézni a hangtálak hangjai. (Ja, és persze a gongot se hagyjuk ki!). Nagyon tetszett, ahogy végig kísértél minket ezen a fejlődési szakaszon és megható volt, ahogy elbúcsúztál tőlünk. Úgy éreztem mindenki személyre szabottan kapott Tőled útravalót, ami nagyon fontos a mai világban. Köszönöm, hogy megosztottad ezt velünk. Kívánom, hogy még nagyon sokáig végezd békében, egészségben és szeretetben Tanítói munkádat!

Szeretettel ölellek: Andrea
uhrinandrea@freemail.hu Ugrás a lap tetejére

Adminisztrátor 2011-03-12 08:41 #1
Elindult a vendégkönyv.
hangmasszazs@gmail.com Ugrás a lap tetejére

1, 2, 3  ]


Vissza