Vendégkönyv

Új bejegyzés írása
Beke Martina 2011-05-11 11:16 #6
Kedves Zsuzsi!


Először is szeretném mégegyszer megköszönni azt a nagyon-nagyon jót, amit a tanfolyamon kaptam és átéltem. A harmadik napon történt megkönnyebülés a mellkasomban hihetetlen élmény volt. További erőt, kitartást és egészséget a módszer továbbadásához! Köszönettel: Beke Martina, Rákócziújfalu
beke.martina@googlemail.com Ugrás a lap tetejére

Geiger Andrea 2011-04-15 11:40 #5
Miért éppen a hangmasszázs?

Egészségügyi végzettségemmel, és gyakorlatommal általánosságban megtapasztalhattam a betegek személytelen, gyors, már-már futószalagszerű ellátását, továbbá a velejáró kínos kiszolgáltatottságot. A hagyományos orvoslás minden tünetet, betegséget, szintetikus kemikáliákkal kezel, melyek hatásos, hatástalan, olykor káros, szerekként kerülnek a szervezetünkbe. Előnyük a gyorsaság, és „passzivitás”. Bevesszük és várunk.
A gyógyítás kiegészítéseként, olyan alternatív megoldást kerestem, mely káros hatások nélkül, az emberek testi, és lelki problémáira egyaránt megoldás lehet. Így jutottam el a Peter Hess módszerei alapján alkalmazott Hangmasszázshoz. A hangtálak csodálatos hangjai mellett, a testi, és lelki blokkok feloldására, a tálak rezgése szolgál segítségül. A tanfolyam alkalmával, nagyszerű csapattal ismerkedhettem meg, Radnai Zsuzsanna személyében pedig egy fantasztikus oktatóval. Szakmai tudása, tapasztalata mellett a finomsága, érzékenysége, a munkájával szembeni alázata példaértékűvé vált számomra. A képzés során bepillantást nyerhettünk a hangtálak történetéről, alkalmazási területeiről, módszereiről, melyet rengeteg gyakorlattal egészítettünk ki. A tanfolyam önismereti, személyiségfejlesztő, és csapatépítő mivolta vitathatatlan.
A későbbiekben ezek az emlékképek végigkísérnek majd a munkám során, és jó érzéssel tölt el, hogy az esetleges bizonytalanságomat, sikerélményeimet, továbbra is lesz kivel megosztanom.

Köszönöm!

Geiger Andrea
geigera@kabelszignal.hu Ugrás a lap tetejére

Balázsik Anikó 2011-04-09 11:23 #4
A Peter Hess-féle hangmasszázs-képzésen egészen pontosan azt kaptam, amit vártam: magas színvonalú oktatást tapasztalt oktatóktól, rendkívül jól strukturált tanmenetet, rengeteg gyakorlati tanácsot, mindezt anélkül, hogy úgy éreztem volna, megfulladok az információk áradatában. Nagyon köszönöm.

Balázsik Anikó
okl. orvosi masszőr, Kinesiotape-terapeuta,
Functional Movement Screen specialista,
Russian Kettlebell Challenge I. instruktor, TRX tréner


erdefeu@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Faragóné Kutasi Tünde 2011-04-09 11:20 #3
Egy pár mondatban leírnám, hogy nekem mi a tapasztalatom a tanfolyammal kapcsolatban:

A hangmasszázs tanfolyam nem az első tanfolyam az életemben, ezért nagyon jól össze tudom hasonlítani más tanfolyamokkal. A bemutatkozás a tanfolyam elején nagyon bensőséges hangulatot teremtett, amikor egymást egy hanggal megajándékoztuk. A ráhangolódó meditációk hatásosak voltak. Nekem személy szerint nagyon tetszett az, hogy oktatónk, Radnai Zsuzsanna sok más módszert említett az oktatás alatt és egyszer sem hangzott el a szájából az, hogy a hangmasszázs a legjobb módszer, ami a világon létezik. Elismert más módszereket is. A tanfolyam egy nagyon jól felépített tematika alapján zajlott. Az új információk mindig az előzőekre épültek. Sok lehetőség volt a gyakorlásra, ami azért nagyszerű lehetőség mert egyből megtapasztaltuk a gyakorlatokat mind a két oldalról - kezelő és kezelt. Sok-sok játékos elemmel volt díszítve az anyag, az unalom elkerült minket. Játékosan lettünk beavatva ebbe a csodálatos világba. Minden alkalommal nagyon sokat adott az együtt töltött idő.
Faragóné Kutasi Tünde


feherlotusz6@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Uhrin Andrea 2011-04-03 20:01 #2
Kedves Zsuzsi!

Köszön a lehetőséget, hogy megimertetted velem a Tibeti Hangtálakat és ezt a technikát. Én úgy gondolom, hogy ez egy olyan pihentető, feltöltő (és persze sok egyéb plusszal rendelkező) módszer, amely összekötő kapocsként működik két világ között, hiszen jó azok számára is akik, csak a fizikai dolgokban hisznek és azok számára is, akik a finomabb világok mellett is elkötelezték magukat. Számomra egy nagyon mély, semmi máshoz nem hasonlítható , gyors meditatív állapotot tudnak előidézni a hangtálak hangjai. (Ja, és persze a gongot se hagyjuk ki!). Nagyon tetszett, ahogy végig kísértél minket ezen a fejlődési szakaszon és megható volt, ahogy elbúcsúztál tőlünk. Úgy éreztem mindenki személyre szabottan kapott Tőled útravalót, ami nagyon fontos a mai világban. Köszönöm, hogy megosztottad ezt velünk. Kívánom, hogy még nagyon sokáig végezd békében, egészségben és szeretetben Tanítói munkádat!

Szeretettel ölellek: Andrea
uhrinandrea@freemail.hu Ugrás a lap tetejére

Adminisztrátor 2011-03-12 08:41 #1
Elindult a vendégkönyv.
hangmasszazs@gmail.com Ugrás a lap tetejére

1, 2, 3  ]


Vissza