Vendégkönyv

Új bejegyzés írása
Halmagyi Peter 2015-07-06 09:20 #26
Szeretettel olellek, kedves Zsuzsa!

Szivbol koszonom neked a turelmedet amivel minket oktattal ,odaadasodat,figyelmedet,gondossagodat amivel a magabiztossagomat erositetted.Amilyen turelmetlenul vartam a tanfolyam kezdeset, annal nagyobb turelmetlenseggel vartam hogy hazaerjek klienseimhez ,hogy az ujonnan tanult tehnikakat alkalmazhassam rajtuk. Kulonos boldogsag, orom, ,feltoltodes es lelki kielegultsegben van reszem minden kezeles alatt.

Koszonom hogy vagy es a Joisten tartson meg sokaig egeszsegben es boldogsagban hogy minnel tobb embert oktathassal ,es tudasoddal aldj meg.

Szeretet es beke uralkodjek lelkunkben.

Halmagyi Peter.
Soundofyourheart@yahoo.ro Ugrás a lap tetejére

Lisztik Brigitta 2015-07-02 15:34 #25
Kedves Zsuzsa!
Nem lehetek elég hálás a sorsnak,hogy idevezetett Hozzád és ehhez a csodás módszerhez!A szép tálak,a gyönyörű hangok,a kedves emberek akiket megismerhettem mind óriási élményeket adtak nekem!Büszke vagyok rá,hogy Tőled tanulhattam,nagyon köszönöm!Brigi
Lbrigee@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Horváth Anita 2015-06-29 22:22 #24
Kedves Zsuzsa!

Nagyon köszönöm Neked, hogy megismertetted velem ezt a csodálatos lehetőséget, ami a hangtálakban és a módszerben rejlik! A tálakra hangszerként tekintek, és ugyanolyan finomsággal bánok velük, mint a hegedűmmel :) Mindenképp szeretném továbbadni azt az élményt, amit a tanfolyamokon kaptam: Kedvességet, szeretetet, odafigyelést, elfogadást és önmegismerést. Köszönök mindent!
ani.horvath@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Sz. K. Ágnes 2015-06-29 18:59 #23
Bizsergető öröm tölt el, hogy ezt ide leírhatom: megtaláltam ebben azt a módszert, amivel ellenállhatatlanul sikerül ellazulnom! És Zsuzsa az a lényegretörő oktató, aki új kapukat nyit gongszóra, és akitől/akivel "hajcsikizően" kellemes tanulni :-)
szakali.agnes@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Hunyorné Beczkó Éva 2015-03-14 22:00 #22
Kedves Zsuzsa!
Köszönöm Neked, és az elhivatott, nagyon felkészült előadóknak ezt a mai szakmai napot, amelyen tovább mélyíthettük a hangtálak használatával kapcsolatos eddigi ismereteinket. Sok érdekes, és új információhoz juthattunk, valamint öröm volt megosztani az utolsó találkozásunk óta összegyűlt tapasztalatokat egymással. Ezek a személyes találkozások, tapasztalatcserék számomra fontosak a megszerzett tudás szinten tartásához. Még egyszer köszönöm: Hunyorné Benczkó Éva
hunyorbenczko@freemail.hu Ugrás a lap tetejére

Győri Andrea 2015-01-24 22:39 #21
Csodálatos lehetőséget ismertem meg a hangmasszázzsal. Lehetőséget, ami hozzásegít minket, hogy megtaláljuk a belső békénket. Önismereti utam fontos állomása volt a képzés. Zsuzsa kedves, szeretetteljes közvetítésével, egy tiszta, magas szellemiségű módszert ismertem meg. Nagyon jó volt, hogy a tanfolyam főleg gyakorlatból állt. Lelkesen gyakorlom barátaimon a hangmasszázst, akik imádják. Nem várt "mellékhatásként" azóta gyakrabban énekelek, a zene iránti érdeklődésem megnőtt. Köszönöm Zsuzsa, hogy átadtad nekem ezt a módszert! :-)
szinesvilag69@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Antal Éva 2014-12-09 16:12 #20
Kedves Zsuzsa,
Nagy öröm számomra, hogy a hang finom rezgéseinek jótékony hatása végre egyre inkább a köztudatba kerül. Nálad és Andrásnál alaposabb, és elhivatottabb mesterre nem is találhattam volna. Bátran merem a módszert használni, mert működik. Amerre járok, és alkalmazom, örömöt, és kisimult arcokat látok. Nem beszélve arról, hogy a hangok engem is milyen mélyen megérintenek, napról napra egyre többet tudok meg önmagamról, ezáltal a világról. És ez egy gyönyörű végtelen.
Szeretettel,Antal Éva
aevicavgmailcom Ugrás a lap tetejére

Molnár Zoltán 2014-11-14 12:56 #19
Kedves Zsuzsa!
Volt szerencsém részt venni az első Hangfürdő továbbképzésen, amit Frankovits Ági tartott a PHI Magyarország megbízásából. A továbbképzés 2 napja alatt nagyszerű kis csapat (14 fő) kovácsolódott össze! Mindannyiunk nevében írhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat! Az Ági gyakorlati profizmusa mindannyiunkat lenyűgözött, nagyon sokat tanultunk tőle! Köszönöm/köszönjük a lehetőséget, amit ez a továbbképzés adott nekünk! Természetesen külön köszönet Áginak is és csak így tovább! :-) m.zoli
alinder@mailbox.hu Ugrás a lap tetejére

Frankó Ági 2014-03-07 14:34 #18
Kedves Zsuzsa!
Szeretném Neked még egyszer megköszönni, hogy vagy. Hogy ezt a módszert Magyarországra is elhoztad. Amit Tőled és Edinától tanultam, elképzeléseimet messze felülmúlta. Ezek a tálak kisebb csodák. Nap mint nap tanulok tőlük, megerősítenek. Hiába nem vagyunk gyógyítók, de az eredmény eddig minden esetben gyógyulás.
A legkomolyabb eseteim egyike nagybátyám, akin az első hangtálkezeléseimet végeztem. Ő egy nagyon jó ember; egyszerű gondolkodású: nem hisz semmiben, amit nem lát. Ami engem nem zavar, sőt megerősítettem, hogy nem is kell benne hinni és éreznie sem kell semmit. Csak hagyja, hogy „gyakoroljak” rajta. Ez 2013 novemberében volt, amikor az orvosok tanácstalanul álltak, nem tudták mitől, de szinte lebénultak a lábai. Cukorbetegségre gyanakodtak, aztán a gerinc műtéti szövődményekre, majd egy gyógyszer mellékhatása is okozhatta, de nem nagyon tudtak rajta segíteni. Deceber végétől „szerencsére” már rajtam kívül senki nem kezelte. Heti egyszer kezeltem, és a 6. alkalom után úgy érezte, mintha valami megmozdult volna benne. És onnantól kezdve egy olyan öngyógyulás indult be nála a hangtálak hatására, hogy hétről hétre kisebb csoda történt. Az én hitemet is ő szilárdította meg. Mikor találkoztunk, nem hittem a szememnek! Február második felére olyan szintre jutott, hogy nagynénémmel Hévízre autóval mentek: ő vezetett és már a botot sem vitte magával. A lábaiba teljesen visszajött az élet! Csodálatos érzés, hogy ebben így tudtam kísérni és hogy ilyen hatással voltak rá a kezelések.
Már beajánlottak a közös képviselőjüknek is, akinél eddig két alkalommal voltam. Kezdődő Parkinson kórja van. Neki sem ígértem semmit, csak hogy próbáljuk meg. Tegnap mondta nagybátyám, hogy a múlt heti közgyűlésen, mikor beszélt, egyáltalán nem remegett a keze.
Nem ígérünk csodát, mégis csoda történik! Csodálatos eszközöket kaptunk, itt van a kezünkben minden. KÖSZÖNJÜK! :-)
frankovits.agnes@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Dr. Gombkötő Andrea 2014-01-22 19:19 #17
Kedves Zsuzsa!

Nagy élményt jelent számomra a Peter Hess hangtálakkal való találkozás, nemcsak kliensként, de kezelőként is élvezek minden pillanatot. Jó az általad teremtett közösségben, a hangmasszőrökkel való "együtt tanulás".
Különleges élmény volt a 2014. január második hétvégéjén tartott sárvári találkozás, az előadások, Julcsi aqua-pad kezelőivel, tanítványaival való kölcsönös kezelés, nem beszélve a csoportos hangfürdőről.

Mindannyiunk nevében köszönöm önzetlen munkádat, különleges adottság számodra a tudás átadásának művészete, melynek segítségével hatványozottan sok családba eljut a hangtál, mint a testi, lelki harmónia fenntartásának és/vagy az öngyógyító folyamatok beindításának eszköze.
Sok sikert és áldozatos munkádhoz határtalan mennyiségű erőt kívánok Neked.

Dr. Gombkötő Andrea Budapestről
andrea.gombkoto@avocat.hu Ugrás a lap tetejére

Német Gabriella 2014-01-12 17:57 #16
Kedves Zsuzs!

A mai nap ért véget az a csodás Workshop Sárváron, melyet Julcsival közösen hoztatok össze!

Meg szeretném köszönni, amit kaptam Tőled és tanítványaidtól, hiszen én most találkoztam először a hangterápiával, hangtálakkal!
Egy csodás utazáson vettem részt a csoportos hangmeditáción, ami megnyugtatott és ez a nyugalom érezhető volt a családom számára is!
Nagyon jó élmény volt, mikor minezt a vízben aqua-pad kezelés közben is átéreztem!

Sok sikert kívànok nektek Julcsival, remélem még sok embernek átadjátok ezt az új ötvözetet!

Németh Gabriella
Tokodaltáró
nyenyoce@yahoo.com Ugrás a lap tetejére

Szélig Éva 2013-01-19 17:56 #15
Egy kis sikerélményt szeretnék megosztani: Egy kaotikus, zajos délután, úgy döntöttem, hogy félreteszem a munkát, és minden fejlesztő játékot, amit ilyenkor be szoktam vetni, és inkább elutazunk Nyugalom Országába. Így neveztük el a gyerekekkel a helyet, ahová a hangtálak hangjain elutazunk. Az utazás jól sikerült, a gyerekek kellőképpen lehiggadtak, de valamiért mégsem a tanuláshoz tértünk vissza, hanem folytattam utunkat tovább a rezgésekkel. A foglalkozás így meglehetősen hosszúra nyúlt. Nem lehetett volna ilyen hosszú, ha a tálak nem teszik áldásos hatásukat. Sikerült ugyanis annyira lecsillapítani a kedélyeket, hogy a gyerekek türelmesen végignézték, ahogyan egy-egy társuk mellkasára és pocakjára helyezem a tálakat. Csendben ültek, nyugodtak voltak, figyelmüket az eseményre tudták koncentrálni. Mindezt egy csütörtöki napon, délután…
A kolleganőim is csodálkozva figyelték a gyerekek reakcióit. Azóta is emlegetjük: azon a délután csoda történt.
vinyodi@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Szilágyi Sándor 2013-01-06 16:50 #14
Kedves Zsuzsa!
Köszönöm, hogy átadtad a hangmasszázsal kapcsolatos tudásodat, és nemcsak azt, hogy átadtad, hanem, azt is, ahogyan: tiszta szívből, jószándékkal, türelemmel. Minden percét élveztem a kurzusoknak, ahogy fokozatosan egyre többet és többet tapasztalhattam meg a hangtálak erejéből. A sok gyakorlat mellett jó volt hallgatni téged, mert mostanság sajnos elég ritka a világban a hiteles ügy és közvetítő. Őszintén mondom, te azon kevesek egyike vagy, aki láthatóan harmóniában van önmagával, és azzal is, amit csinál. Kívánom neked, hogy még sok ilyen jó kis csoportot avathass be a Hangok Birodalmába, és kezeid közül minél több odaadó hangmasszőr kerülhessen ki! Szükség van rájuk.
Szilágyi Sándor
sunnysilaggio@yahoo.com Ugrás a lap tetejére

Sütő Zsolt 2013-01-02 16:34 #13
Sziasztok!

Megajándékoztam egy kis zen tállal is a páromat,
Elkezdte használni, ötödik osztályosoknak tanít magyart a kolozsvári waldorf suliban,megírta egyik élményét, ha lesz időtök ajánlom figyelmetekbe szeretettel:
http://edo.transindex.ro/?cikk=935

Minden jót, Zsolt
zsoltsuto@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Sütő Zsolt 2013-01-02 16:30 #12
Zsuzsa melegen befogadó lelkületű tanító, de borotvaélesen szigorú is tud lenni, ha szükségesnek látja, és a Peter Hess módszert pontosan adja át, egyszerre megmutatva, hogy milyen az belülről és kívülről is: van önmagára is kritikus rálátása. A sok gyakorlat és háttérinformáció mellett pontos szavaival és mélyreható (hang)meditációival, de főleg érzékeny, gyöngéd jelenlétével egy bizonyos szemléletet is átadott a tanfolyamon, amit másként nem lehet, és nem is mindenki képes rá: örömmel és szeretettel kapcsolódik ahhoz, aki fogadja ezt az átadást. A tanfolyam formája és tartalma játékosan-izgalmasan ötvözi a napkeleti bölcsességet és a német precízitást: az ember már alig várja a következő lehetőséget a találkozásra.

Sütő Zsolt, Kolozsvár
zsoltsuto@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Soós-Csordás Patricia 2012-05-22 15:13 #11
Kedves Zsuzsa!!

Csodák történnek a hangtálakkal!! A Klinikán, ahol dolgozom, elvarázsolja a gyerekeket, múlt héten pl. kiskamaszokkal voltam, és a hangtálazást emelték ki, mint a legjobb dolgot!! És a 4 hiperaktív gyerekkel a csoport tudott csöndben lenni, sőt a hét végére mindenki ajándékozott vagy egy hangot vagy egy kis kompozíciót a többieknek!!!
Tehát, dolgozom, adom tovább a rezgéseket és a harmóniát!!! És ez nagyon jó!!
Zsuzsa, nagyon köszönöm, hogy megismerhettelek és Veled együtt a tálakat!!

Nagyon jó rezgéseket Neked is!! Sok erőt a munkádhoz!!
Szép napokat!
Szeretettel, Pat

Patricia Soós-Csordás
scsordaspatricia@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Szénásy Anna 2012-04-21 10:59 #10
Kedves Zsuzsa!

Régen jelentkeztem, pedig a mindennapjaimban benne vannak a hangtálak.
Szeretném Neked megírni, hogy a munkámban jelentős változást hozott, és ennek nap mint nap tudok örülni. Elkezdtek hozzám járni hangmasszázsra olyan vak fiatalok, akikkel eddig egyáltalán nem volt kapcsolatom. Nagyon várják ezeket az alkalmakat. Én is.:-) A már meglevő kapcsolataim a tálak kapcsán mélyültek, és a gyerekeknek is, nekem is sok örömöt adnak. Szóval nagyon hálás vagyok mindazért, amit átadtál nekünk a tanfolyamon. A tálak dolgoznak. :-)

Örömteli, szép tavaszi napokat kívánok, szeretettel: Anna
szenasyanna@freemail.hu Ugrás a lap tetejére

Kiss Zsolt 2011-09-01 11:02 #9
Kedves Zsuzsa!
Nemrégiben volt egy sikerélményem a tálakkal!
Egy évvel ezelőtt massziroztam egy nagyon szimpatikus 35 év körüli lányt és felajánlottam neki, hogy masszázs után kap egy kis hangtálazást amolyan bónuszként. Nagyon tetszett neki a dolog, a hátán feküdt és előlről kezeltem a csakráit a Hess módszerben tanultak szerinti sorrendben.
Mondta, hogy nagyon hajszolt életet él és nem tudja mikor fog jönni legközelebb - lehet, hogy csak hónapok múlva. Mondtam: semmi gond - ha eljön az ideje - úgyis jönni fog..
Kb 3 hete volt nálam ujra és mondta, hogy hangtálazás után történt vele egy kisebb csoda: a férjével már 4 éve probálkoztak gyermeket nemzeni és annak ellenére, hogy minden egészségügyileg mérhető eredményük megfelelő volt, nem jött össze. Amikor hangtálaztunk érezte, hogy valami ott lent a méhe környékén megváltozik - azt mondta, olyan volt mintha az energia másként kezdett volna el ott áramlani - és 3 nappal a hangtálazás után megfogant!!
Ezzel a történettel kivánok minden szépet!
Üdv:Zsolt
subluxatio@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Tasi Istvánné Etelka 2011-08-30 09:25 #8
Nagyon tetszett a tanfolyam, különösen az, hogy nagyon sokat gyakoroltunk. Nekem nagyon szép hangélmény volt, amikor az a sok tál együtt szólt gyakorlás közben.
Maga a módszer is nagyon tetszik. Egyszerű, standardizált alapkezelés, mégis a hangmasszőr kezelő számára a kiegészítő kezelések sokszínű palettáját is nyújtja, lehetőséget adva arra, hogy a hangmasszőr kreatívan alkalmazza ezeket. Nagy élmény volt, hogy a páciensek és a társaim is a tanfolyamon rögtön nagyon pozitívan reagáltak, jólesően ellazultak és a kezelés után ezt szavakban is kifejezték. Aki pedig tartózkodóbb volt, az első kezelések során, később egyre könnyebben ellazult és kezdte igényelni a kezeléseket. A kezeléseket jómagam is élvezetesnek találtam, a szép ragyogó tálak, a tálak ritmikus csendülése, a páciens békés szuszogása, amint ellazult - joggal tölti el a kezelőt is jó érzésekkel. Köszönet azoknak, akik ezt a módszert kidolgozták, és azoknak, akik akik terjesztik és tanítják.
Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon. Az itt szerzett készségeket szeretném továbbra is gyakorolni és továbbfejleszteni a jövőben.
Tisztelettel: Tasiné Etelka
vrajesvari.srs@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Medgyesi Kata 2011-08-30 08:51 #7
Mindig is sejtettem, de most már tudom, nincsenek véletlenek. A hangtálak világához egy televízió műsor hozott közel, ami már önmagában is fura, hiszen alig nézek tévét, főleg hétvégén délelőtt. Bekapcsoltam, ott voltak, lenyűgöztek. Aztán elfelejtettem. Néhány hónap múlva a férjem jött haza egy élménnyel. Annyira a hatása alatt volt, hogy tudtam, nekem is ki kell próbálni. Mindjárt a hangmasszázs I. tanfolyamon találtam magam. Imádtam. Többet akartam. Éreztem, ezzel jót tehetek
Mivel kislányom nyaki cisztákkal született, bőszen gyakoroltam rajta és hittem, ha valami, ez segíthet. A kicsi lány álmában kapta a kezeléseket, de napközben is játszottunk a rezgésekkel. Tálaztunk, ahogy ő mondta. Emellett az ágyacskájában ott vannak a hegyikristályok és fényvízzel is kenegettük a pici nyekat, mivel hívő ember vagyok.
A legutóbbi ellenőrzésen az orvos is megdöbbent, a ciszták eltűntek. Valahogy sejtettem, hogy ez lesz, hiszen a hitem azóta is annyira erős, hogy tudtam, működnie kell. És tényleg. Az orvosok persze csodálkoztak én pedig álltam és nagyon boldog voltam. A kis „tartó tokocskák” még ugyan megvannak, de tudom, a következő kontrolon újra jó hírekkel fogadnak majd. Merthogy ugye nincsenek véletlenek. Amikor kijöttünk az orvostól egy örömsírás után rögtön azokra gondoltam, akik segítettek ebben. Zsuzsára, Edinára és nem utolsó sorban a tálakra. Szívből köszönöm nekik!!!
A tálakkal való barátság pedig azt hiszem örök, hiszen tágabb környezetemben is szeretnék majd segíteni velük. De ez már egy külön történet.
medgyesi.kata@gmail.com Ugrás a lap tetejére

1, 2, 3  ]


Vissza