Képzés

A hatalmas képzési kínálatból talán nehéz  kiválasztani a leginkább megfelelőt.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Peter Hess név egy nemzetközi védjegy. 

Használatát a németországi Peter Hess Intézet (PHI) szabályozza.
Jelenleg már 20 országban működik oktatóközpont, és mindenütt ugyanaz a szisztéma szerint folyik a hangmasszőr képzés. A gondosan felépített oktatási rendszer 30 év tapasztalatára, sok-sok szakember hasznos tudására épül.

Peter Hess felhatalmazásával, és megbízásából „Peter Hess hangmasszőr“ képzésre és a végzettséget igazoló oklevél kiállítására Magyarországon egyedül a Peter Hess Akadémia (PHA) Magyarország megbízott vezetője és okatatásszervezője (Radnai Zsuzsanna) jogosult.

   A „Peter Hess“ Európában védett márkanév

Figyelem! A Peter Hess módszer jogvédelem alatt áll! A jogvédelem kiterjed az oktatás, sokszorosítás, a nyilvános előadás, a média, valamint fotók és megjelenő írások jogaira, az egyes részleteket illetően is, és jogi következményeket von maga után.

  A „Peter Hess hangmasszőr“ megnevezést csak a PHA Magyarország keretében indított teljes képzés (a Hangmasszázs I. / Hangmasszázs II./ Hangmasszázs III. és IV. szemináriumok, valamint a záró, szupervíziós szeminárium) elvégzése, és a végzettséget igazoló oklevél kézhez vétele után szabad viselni.
  A „Peter Hess hangmasszázs“ megnevezést is csak a teljes képzés sikeres elvégzése után lehet használni. 

Felnőttképzési nyilvántartási száma: 00137-2010

 Az alaptanfolyam (I, II, III-IV + Szupervízió) elvégzése után kap a végzett hangmasszőr egy  oklevelet, mely feljogosítja őt kezelések végzésére. (Terápiás céllal abban az esetben, ha a törvényileg előírt egyéb szakmai feltételeknek is eleget tesz.)

A szemináriumokat Európa szerte Peter Hess által erre felhatalmazott, tanúsítvánnyal rendelkező tanítványai vezetik.

 

 

A konzultációk előre kiválasztott helyszíneken kerülnek megrendezésre, ahol oldott légkörben szerezhetnek saját, személyes tapasztalatokat a hangmasszázzsal kapcsolatban, miközben lehetőségük van intenzív tapasztalatcserére is a többi résztvevővel. Ez idő alatt a szeminárium vezetői a tanulás minden egyes lépésénél szakértő módon vezetik és informálják a résztvevőket.

 

tablak.png (2863 bytes)

 

Hangmasszázs I.
A bevezető szeminárium bemutatja a Peter Hess® féle hangmasszázs alapjait. Résztevőink megtapasztalhatják magát a hangmasszázst és megkapják az első útmutatót a hangtálak használatához.

 Tartalom:

•              A hangmasszázs kialakulásának története

•              A hangtálak hangjának a saját testre gyakorolt hatása

•             Hangtálak eltérő karakterisztikájának megismerése az alap hangmasszázshoz használt ütőkkel

•              Az alap hangmasszázs bemutatása

•              Az alap hangmasszázs gyakorlása párban, útmutatással

•              Alkalmazási lehetőségek, határok, ellenjavallatok

•              Az alap hangmasszázs önálló végrehajtása

 

Hangmasszázs II.
Különös figyelmet fordítunk az aura és az egészségaura iránti érzékenység fejlesztésére. Az aurában végzett hangmunka sokrétű lehetőségeit tapasztalhatják meg és sajátíthatják el résztevvőink: az aura tisztításától egészen a testi problémák megoldásáig. További fontos témakör a klienssel való kapcsolat és a hangmunka jelentősége többoldalú megközelítésben.

Hangmasszázs III.-IV.
A szeminárium intenzív eszmecserével kezdődik, a résztvevők hangmasszázzsal szerzett tapasztalatairól, és a megoldások kidolgozásáról "nehéz helyzetekben". További hangsúlyt kap az érzelmekkel és a klienssel való felelősségteljes bánásmód, a professzionalitás a hangmasszázsban: tisztázni az elhatárolódást a klienstől, a hangmasszázs korlátainak és a saját lehetőségeinknek meghatározása és a törvényi keretfeltételek megismerése.
Ismertetésre kerül a testen levő problémás területek kezelése az új aura-elemek figyelembe vételével, és a hang, test, aura és csakrák összefüggéseinek megértésével. A gyakorlatok során sok tapasztalat gyűjthető, melyek a magabiztosságot is növelik ebben a munkában.

Szupervízió
Az alapképzést egy kétnapos konzultáció zárja le, melyre általában néhány hónappal a tanfolyam befejezése után kerül sor. A középpontban a résztvevők gyakorlati tapasztalatai és a problémamegoldások kidolgozása áll. A résztvevők a szupervízión való részvételt követően oklevelet kapnak, mely feljogosít a Peter Hess® féle Hangmasszázs hivatásszerű alkalmazására, és a Peter Hess Hangmasszőr név viselésére, az adott törvényi kereteken belül.

 

Továbbképzés hangmasszőrök részére
 

1. Játékok hangtálakkal és gongokkal 
 
A továbbképzéshez az I. tanfolyamon való részvétel után csatlakozhat.
 
A konzultációt szülőknek és olyan gyermekekkel foglalkozó szakembereknek ajánljuk, akik nyitottak, befogadók, akik úgy érzik, él még bennük a gyermeki kíváncsiság, akik képesek önfeledten játszani. Személyes élményeket gyűjtünk hangtálakkal és gongokkal. Ízelítőt adunk olyan játékokból és gyakorlatokból, amelyek hosszú évek tapasztalatában érlelődtek, gyakran a gyermekek ötleteiből származnak és bizonyítottan tartós és hatékony segítséget nyújtanak bárki számára.
A módszer közösségépítő, bizalomerősítő, harmonizáló hatása egyensúlyt teremt, ezért nagyon jó eredménnyel hasznosítható bármely csoport, vagy egyéni foglalkozásokon.

Figyelem! A Peter Hess módszer jogvédelem alatt áll! A jogvédelem kiterjed az oktatás, sokszorosítás, a nyilvános előadás, a média, valamint fotók és megjelenő írások jogaira, az egyes részleteket illetően is, és jogi következményeket von maga után.

A konzultációk helyszíne: 
  BB Hotel Budapest
  1031 Budapest, Rozalia utca 76-78

   - A jelzett időpontokban a kozultációk min 10 fő részvételével kerülnek  megrendezésre.

    -A Peter Hess Akadémia a tanfolyamok időpont változtatási jogát fenntartja!

 

 

 

 

 

 Vissza