Bemutatkozunk

Radnai Zsuzsanna

Fejlesztő, mozgás és hangterapeuta. Felsőfokú gyógypedagógiai végzettséggel mozgás és hangterapeutaként óvodás és iskoláskorú  koncentrációs,  motivációs, érzékelési, viselkedési, érzelmi problémás gyermekek fejlesztésével foglalkozott. Jelenleg tanfolyamokat vezet az élet minden területéről, segítő szakmákban dolgozó, természetgyógyász, egészségügyi szakemebereknek. Gyermekekkel foglalkozó  szakemberek, és az alapképzést végző jelentkezők számára a saját tapasztalatai alapján kidolgozott technikákat nagy sikerrel  osztja meg a "Játékok hangtálakkal - Alaptanfolyam gyermekfoglalkozásokhoz"  című  pedagógiai akkreditációval rendelkező tanfolyamán. Szívesen vállal  tájékoztató előadásokat, bemutatókat,  hangfürdőket,  egyéni és csoportfoglalkozásokat felnőtteknek, gyerekeknek. Peter Hess  megbízottjaként a Németországban működő Peter Hess Institut (PHI) kihelyezett oktatóközpontjának megalapítója,  a Peter Hess Akadémia Magyarország (PHA) vezetője és 2002. óta az eredeti módszer oktatója Magyarországon. 

Elérhetőség: mobil: 06-30/252-4049
e-mail: hangmasszazs@gmail.com
 

Peter Hess Peter Hess

Német mérnök. Módszerét a Nepálban és Tibetben átélt számos hangélmény alapján fejlesztette ki. Prof. Dr. Gert Wegner kutatási eredményei és   a  közös kísérletek a hagyományos keleti  zene emberi szervezetre és lélekre kifejtett hatásáról, az alapjai a hangmasszázsnak. Peter Hess ezt a tudást hosszú évek gyakorlatával igazította hozzá a nyugati kultúrák emberének igényeihez. 
1984-ben kezdett hangtálakkal   dolgozni. Munkájának eredményeit tanulócsoportokban adja tovább bel- és külföldön egyaránt. Létrehozta a Németorszában működő Hangmasszázs Intézetét, melyben munkatársaival együtt állandóan továbbfejleszti módszerét, s szervezésüknek köszönhetően Európa szerte több ezer terapeutát képeztek ki.

Elérhetőség:
Institut für Klang-Massage-Therapie, Ortheide 29. D-27305 Uenzen
tel.: +49/4252-2411
e-mail:  info@klang-massage-therapie.de
honlap: www.klang-massage-therapie.de
 

Tóth Boglárka
magyar-francia szakos tanár, hangmasszőr, életmód tanácsadó, leendő jógaoktató, két gyermek édesanyja
Kiskorom óta szinte tudatosan készültem a tanári pályára. Már öt éves koromban azt játszottam, hogy a plüssmackóimat tanítom az iskolában. Székre ültettem őket, és mindent elmagyaráztam nekik, amit az „életről” érdemes volt tudni… Egyik legnagyobb példaképem és „mesterem” a gimnáziumi magyartanárnőm volt. Ő erősítette bennem azt a gyermekkorom óta megélt késztetést, hogy tanári pályán a helyem. 2011-ben végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karának magyar-francia szakán, és még le sem diplomáztam, de már egy budapesti gimnáziumban tanítottam félállásban. Bővebben
 

Elérhetőség: mobil: 06-20/518-0029
e-mail: bogitoth86@yahoo.
fr
 


Vissza